Borgerservice på Bramming Banegård
Borgerservice på Bramming Banegård

Borgerservice åbner snart kontor på Bramming Banegård, hvor DSB Ejendomme og Esbjerg kommune har indgået aftale om leje af lokaler i foreløbigt 3 år.

Aftalen er kommet i stand efter en proces, hvor også den lokale borgergruppe Støtteforeningen for Bramming Banegård har ydet en aktiv indsats.

Udlejningschef i DSB Ejendomme, Jan Joensen, fortæller:

”DSB er glade for at kunne bidrage til at give liv på banegården og i nærmiljøet for med sin centrale placering er Bramming Banegård en vigtig brik i lokalmiljøet. At vores tidligere stationer kan blive et aktiv i nærmiljøet er også en vores topprioriteter, og der er det glædeligt, at vi kan annoncere samarbejdet med Esbjerg Kommune, som vil etablere et Borgerservicekontor,” siger Jan Joensen.

Udover Borgerservicekontoret, som i øvrigt åbner i det tidligere billesalg, er der også andre butikker i spil til at åbne på banegården. Indtil videre har Kirkens Korshær været inde i billedet til at åbne en butik, men det er endnu ikke helt afgjort.

”Støtteforeningen for Bramming Banegård er en meget aktiv lokalgruppe, der har arbejdet for at bevare livet omkring stationen, og vi har haft et godt samarbejde med dem.  Når vi på denne måde får genetableret liv på vores tidligere stationer medvirker det også til, at området omkring banegården vil opleve større tryghed i de tidlige og sene timer, og derfor er det godt, at der foruden Borgerservice kommer en anden butik,” fortæller Jan Joensen.

Tilbage