Privatlivspolitik for dsbejendomme.dk

Velkommen til dsbejendomme.dk’s privatlivspolitik. Din privatlivets fred er af stor betydning for os, og vi er forpligtet til at beskytte de personoplysninger, vi indsamler om dig. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, beskytter og i visse tilfælde deler dine personoplysninger, samt dine rettigheder med hensyn til dine oplysninger.

 1. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger på dsbejendomme.dk er DSBejendomme, Mette Vinter Pedersen, info@dsbejendomme.dk, +45 24 68 50 84.

 1. De personoplysninger vi indsamler

Når du besøger dsbejendomme.dk, indsamler vi forskellige typer af personoplysninger om dig, herunder:

 • Kontaktinformationer, som du angiver ved brug af vores kontaktformularer (navn, adresse, e-mail, telefonnummer).
 • Oplysninger om din brug af hjemmesiden, herunder hvilke sider du besøger, og din IP-adresse, gennem cookies og lignende teknologier.
 1. Formålet med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger med følgende formål:

 • For at kunne svare på dine henvendelser og yde den service, du har anmodet om.
 • Til at forbedre og tilpasse din oplevelse på hjemmesiden.
 • Til at udføre intern analyse og markedsføring.
 • Til at overholde gældende lovkrav.
 1. Deling af personoplysninger

Dine personoplysninger deles kun med tredjeparter, når det er nødvendigt for at yde en service til dig, eller når det er lovpligtigt. Vi sikrer gennem databehandleraftaler, at alle tredjeparter behandler dine data sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

 1. Opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares kun så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet, eller så længe det er påkrævet ifølge lovgivningen.

 1. Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at begrænse behandlingen af dine data og til at gøre indsigelse mod behandlingen. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til når som helst at trække dette samtykke tilbage.

 1. Sikkerhed

Vi tager sikkerheden for dine personoplysninger alvorligt og har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller destruktion.

 1. Ændringer til privatlivspolitikken

Denne privatlivspolitik kan blive opdateret fra tid til anden. Den seneste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi anbefaler, at du regelmæssigt gennemgår politikken for at være informeret om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.

 1. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik eller behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@dsbejendomme.dk.

Dato for seneste opdatering: 07.02.2024 udført af OpenOcean.dk

 

Generelle betingelser for brugen af dsbejendomme.dk
Hjemmesiden www.dsbejendomme.dk ejes og drives af DSB Ejendomme, der er en forretningsenhed i DSB. Brugen af DSB Ejendommes hjemmeside er omfattet af en række betingelser, som brugerne bør være opmærksomme på.

 

Ansvar for hjemmesiden
Hensigten med denne hjemmeside er at lette kunders adgang til informationer om DSB Ejendomme og DSB’s ejendomsportefølje, herunder tilgængelige salgs- og udlejningsemner.

DSB Ejendomme tilstræber, at oplysningerne på hjemmesiden er fuldstændige, korrekte og opdaterede. Eventuelle fejl bliver så vidt muligt rettet. DSB påtager sig imidlertid ikke retsligt ansvar for oplysningerne eller andet indhold på hjemmesiden.

I det omfang der linkes til andre hjemmesider er DSB Ejendomme ikke ansvarlig for indholdet af disse sider.

DSB Ejendomme tilstræber at mindske driftsforstyrrelser på hjemmesiden. DSB Ejendomm er dog ikke ansvarlig for driftsforstyrrelser eller nedbrud, f.eks. afbrydelser på grund af afhjælpning af fejl, vedligeholdelse eller forbedring af hjemmesiden. DSB Ejendomme er heller ikke ansvarlig for skader og tab, der kan opstå ved brug af hjemmesiden, herunder driftstab, tabt fortjeneste, rentetab, mistede besparelser og tab af data.

 

Rettigheder til hjemmesiden
DSB Ejendomme og DSB har alle rettigheder til hjemmesiden og dets enkelte komponenter, herunder navne, logoer, varemærker, tekster, kataloger, design, grafik, film, lydfiler, billeder, spil, programmering, software og databaser.

Brugeren må foretage enkeltopslag på hjemmesiden i form af søgning, downloading og udskrivning, hvis det sker til privat brug, herunder til internt brug i virksomheder. Bortset fra denne begrænsede tilladelse er systematisk søgning, kopiering, spredning eller offentliggørelse af hjemmesiden eller dele heraf ikke tilladt uden DSB’s samtykke.