Ledelsen
Niels A. Dam
Chef, Bygherre & Entreprise
24688790
nad@dsb.dk
Søren Beck-Heede
Chef, Salg og Projektudvikling
24687987
sbec@dsb.dk
Jan Joensen
Udlejningschef
24680446
joensen@dsb.dk
Jes Transbøl
Underdirektør, DSB Ejendomme og Direktør, DSB Ejendomsudvikling A/S
24682500
jetr@dsb.dk
Om Os

DSB Ejendomme består af vores tre forretningsområder: Salg, Udlejning og Stationer:


Salg

Salg arbejder for at udvikle og sælge de af DSB’s ejendomme og arealer, som ikke længere indgår i togdriften. En del af porteføljen sælges gennem det 100% ejede datterselskab DSB Ejendomsudvikling A/S. Hovedparten af vores arbejde foregår i tæt dialog med lokale myndigheder og udvalgte rådgivere, så vi sikrer optimal udnyttelse af den enkelte ejendoms beliggenhed og muligheder.

Vi arbejder løbende for at optimere DSB’s porteføjle og leverer professionel sparring til investorer og andre interessenter.


Udlejning

Udlejning har ansvaret for udlejning af erhvervslokaler og arealer – ofte med en stationsnær beliggenhed. Vi udlejer til en bred vifte af formål fra kontor og butik til lager, cafe og kursusvirksomhed. Vores mål er at sikre DSB’s kunder et spændende udvalg af danske og internationale brands på vores stationer.

Vores opgaver omfatter alt lige fra fremvisning, forhandling og kontraktunderskrivelse til administration af vores ca. 3.000 lejeaftaler.


Stationer

Afdelingerne Bygherre & Entreprise har ansvaret for renovering og modernisering af DSB’s stationer og øvrige ejendomme. Det er vores opgave at sikre, at alle stationer vedligeholdes og udvikles til gavn for mobiliteten i Danmark.

Vi bistår med prioritering, koordinering og gennemførsel af bygge- og anlægsopgaver på tværs i DSB og samarbejder desuden med Banedanmark, kommuner, myndigheder mv. omkring planlægning og gennemførsel af projekter som etablering af parkeringsanlæg, forbedring af adgangsveje og andre tiltag, der sikrer synergi i den kollektive trafik.