DSB vinder transaktionspris
DSB Ejendomme vinder pris for Årets Transaktion 2018
DSB Ejendomme vinder pris for Årets Transaktion 2018

DSB Ejendomme modtog i torsdags Estate Medias “Transaktionspris” for at have gennemført årets mest spektakulære salg, nemlig salget af Kalvebod 32 i København. “Vi vidste godt, at det ikke var den nemmeste ejendom at komme af med til en god pris, ” forklarer chef for Salg & Projektudvikling, Søren Beck-Heede.

“Men Kalvebod Brygge 32 blev solgt til svenske Genesta i februar. De vil nu renovere ejendommen for et 3-cifret millionbeløb, således at ejendommen i fremtiden konverteres til high-end kontorer. Der skal lyde en stor tak til alle vores samarbejdspartnere og ikke mindst de mange gode kollegaer i DSB, som har løftet denne opgave,” siger Søren Beck-Heede.

Startskuddet til fremtidens arbejde med DSB´s ejendomsportefølje
Underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, er også glad. “Det er i al beskedenhed meget fortjent, at DSB modtager prisen. Det har på alle måder været en usædvanlig og umådelig kompliceret transaktion, idet nerven i det nuværende signalsystem til fjern-, regional- og S-tog var placeret i bygningen og dermed skulle omlægges, ” siger Jes Transbøl.

“Der har været uhyggeligt mange interessenter og involverede i hele processen, og et tæt samarbejde mellem medarbejdere på tværs af DSB var afgørende for, at det hele lykkedes så flot. ”

Jes Transbøl ser samtidig salget af Kalvebod 32 som et godt eksempel på, hvordan DSB fremover gerne vil håndtere salg og udvikling af DSB´s store og varierede ejendomsportefølje.

“Vi skal have en mere dynamisk tilgang til, hvordan vi sælger vores ejendomme. Vi skal udnytte vores kompetencer og viden om byplanlægning samt vores unikke forhold til Banedanmark til at optimere værdien af fremtidige ejendomsprojekter. Sådan som vi lægger op til vores strategi frem mod 2030, hvor målet jo endvidere er at træde længere ind i værdikæden og ikke blot sælge byggeretter” slutter Jes Transbøl.

Tilbage