Carsten Niebuhrs Gade bliver et af de første projekter inden for kommerciel ejendomsudvikling
DSB Ejendomsudvikling A/S henter markante ejendomsprofiler
DSB Ejendomsudvikling A/S henter markante ejendomsprofiler

DSB Ejendomsudvikling A/S henter erfarne folk til bestyrelse og organisation efter at kommerciel ejendomsudvikling er blevet et nyt forretningsområde.

En ændring af DSB-loven 1. maj 2019 gav DSB lov til at lave kommerciel ejendomsudvikling. Det betyder blandt andet, at DSB nu kan træde længere ind i værdikæden og deltage i udviklingen af kommercielle udviklingsprojekter.

Derfor har DSB styrket både bestyrelsen i DSB Ejendomsudvikling A/S med to eksterne ejendomsfaglige medlemmer, nemlig Jens Nyhus og Peter Mering. Organisationen styrkes med to nye chefprojektudviklere. Den første er Christian Melgaard, som startede 23. september.

”Vi er meget glade for at have fået Jens Nyhus og nu også Peter Mering med i bestyrelsen for DSB Ejendomsudvikling A/S. De er begge særdeles kompetente og bidrager med unik viden og erfaring, som passer rigtigt godt ind i bestyrelsen og de store opgaver, som venter os nu, hvor vi med ændringen af DSB-loven har fået mulighed for at træde længere ind i værdikæden for udvikling og opførsel af ejendomsprojekter. Samtidig er vi også stolte af at kunne byde velkommen til en kapacitet som Christian Meldgaard i organisationen, hvor han som chefprojektudvikler kan bidrage med stor erfaring til afdelingen,” siger Jes Transbøl, administrerende direktør i DSB Ejendomsudvikling A/S.

Carsten Niebuhrs Gade 10 i det centrale København er et af de første pilotprojekter med kommerciel ejendomsudvikling, og projektet udbydes via den internationale ejendomsudvikler Catella.

I forventet pipeline er cirka en million etagemeter til byggeri, og de ligger primært i Aarhus og København.

Tilbage