DSB sælger Lyngby Station
DSB sælger Lyngby Station

DSB har solgt butiksarkaden i Lyngby med et grundareal på i alt 8.369 kvm, beliggende  under omfartsvejen ved Lyngby Station. Køberen er datterselskab af Nordic Real Estate Partners (NREP). Det er aftalt med køber at handlens størrelse ikke oplyses.

DSB har været ejer af grundarealet og stationen, mens Lyngby-Taarbæk Kommune har været ejer af butikkerne, indtil 31. december 2012, hvor DSB overtog alle butikslejemålene.

I forbindelse med at ejendommen skulle sælges, blev det besluttet at ombygge den centrale del af arkaden, som bl.a. indeholder hovedadgangen til Lyngby Station. Samtidig blev området fra stationen til og med Fakta-butikken ombygget, så hele dette område i dag fremtræder i helt opdateret stand med nye facader, belysning og loftbeklædning.

DSB bliver bl.a. lejer af den nye Servicebutik, der skal hjælpe og rådgive DSB’s kunder med onlinekøb af billetter.

Som en del af projektet er der gjort klar til, at der på et senere tidspunkt kan etableres en cykelkælder med plads til ca. 1000 cykler.

I løbet af efteråret 2014 bliver der gennemført en ombygning af facader mv. for de butikker, der ligger i området fra hovedindgangen til Lyngby Station mod syd.

”Det er DSB’s forventning, at såvel kunder til den kollektive trafik, som kunder til butikkerne vil tage godt imod de nye forhold ved butiksarkaden. Det gælder de ændringer, der er en realitet nu og de, der om kort tid bliver det,” udtaler underdirektør i DSB Ejendomme Jes Transbøl.

Tilbage