udbud ungdomsboliger august 2018
Midlertidigt liv og studieboliger på Vesterbro
Midlertidigt liv og studieboliger på Vesterbro

Et grønt område kan i en periode på op til ti år danne rammen om 80 til 100 midlertidige studieboliger i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro.

DSB udbyder nu et areal på 5500 m2 til udlejning til midlertidige studieboliger. Arealet ligger i et attraktivt grønt område i yderkanten af DSB’s værkstedsarealer på Vesterbro, hvor der forventeligt skal etableres op  til 80 til 100 studieboliger med to værelser i hver.

Hvordan boligerne skal se ud, inviteres der nu til at komme med bud på. Interesserede skal illustrere, hvordan ungdomsboligerne kan være med til at skabe et attraktivt miljø i området.

Det er den nye planlov der muliggør, at der i en periode på op til 10 år kan etableres midlertidige boliger til studerende inden for den eksisterende lokalplan.

Underdirektør for DSB Ejendomme Jes Transbøl forventer, at de kommende studieboliger kan skabe et attraktivt og spændende miljø på arealerne.

”Vi forventer, at de studerende sammen med en kommende midlertidig skole vil kunne skabe en god stemning i arealerne, hvor mange børn og studerende vil have deres daglige gang. DSB Ejendomme arbejder i øjeblikket på at få flere arealer i det område af Otto Busses Vej i spil med midlertidige udlejninger, og vi er allerede i dialog med et par stykker,” siger Jes Transbøl.

Fristen for interesserede er 15. september 2018.
For spørgsmål vedrørende udbuddet kontakt Christian Kahr Andersen: ckah@dsb.dk

Tilbage