Næste stop på rejsen: Favrholm
Næste stop på rejsen: Favrholm

Den nye S-tog og letbane station åbnede for kunderne og påbegyndte driften d. 10. december 2023. Favrholm station blev officielt indviet to dage senere d.12. december.

Favrholm station er den nyeste tilføjelse til S-tog og letbanenetværket og forventes at blive det nye trafikknudepunkt i Nordsjælland. Denne tilføjelse er skabt til at binde togtrafikken bedre sammen og forkorte passagernes rejsetid med op til 10 minutter.

Stationen giver ikke kun togtrafikken mellem København og Hillerød et løft. Den nye station giver rig mulighed for borgerne og besøgende i Hillerød og omegn til at benytte de 450 nyetablerede parkeringspladser og den overdækkede cykelparkering. Favrholm station bidrager dermed til rig mulighed for at benytte stationen og se de nye omgivelser.

Denne station har Lars Gøtke set frem til: ”Favrholm er en ny spænende station, som gør det nemmere for kunder at komme frem. Stationen danner ramme om et vigtigt trafikknudepunkt med mange muligheder, som vi glæder os til at se udfolde sig.”  siger han.

Favrholm station kommer også til at spille en stor rolle når det nye supersygehus i Hillerød åbner, som ifølge den nye opdaterede tidsplan er i november 2026

Tilbage