cafe moems på hedehusene station
Ny café på Hedehusene Station
Ny café på Hedehusene Station

Lisbeth Holm Bennatia åbner på stationen 1. maj 2018 og indbyder gæster til at besøge sin nyistandsatte café. Caféen vil blandt andet kunne tilbyde let cafémad, gode kaffer og friskbagt kage til stationens godt 2000 daglige passagerer og de lokale kunder. Og som et nyt tiltag vil caféen kunne tilbyde at lette hverdagen for stationens mange daglige pendlere. Det bliver nemlig muligt at hente dagens aftensmad som to-go, og det vil være i sund og alternativ udgave istedet for de klassiske fastfood menuer og til cirka samme pris.

Café-ejer Lisbeth Holm Bennatia siger:

”Jeg ser frem til at åbne for de nye kunder. Jeg har i lang tid haft drømmen om at åbne mit eget og servere lækker mad og god kaffe. Ud over cafeen i stuen som vil blive omdrejningspunktet for min forretning, har jeg også lejet lokalerne på første etage. Her har jeg etableret en form for behandlerhotel, hvor man for eksempel vil kunne leje sig ind for en time ad gangen eller mere, hvis man er coach, zoneterapeut, massør eller har lignende praksis. På den måde kan jeg også tilbyde kunderne og pendlerne en slags helhedsløsning, når de kommer hjem efter en lang arbejdsdag, for så kan de jo nå at få en times massage, en kop kaffe og så hente aftensmaden på vej ud af døren,” siger Lisbeth Holm Bennatia.

Også hos DSB er der glæde over, at den nye café åbner, og underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, siger:

”I DSB er vi er altid på udkig efter nye og spændende tilbud til vores kunder, så vi sikrer, at kunderne får en positiv oplevelse af vores stationer. Her passer den kommende Café Moems godt ind, da det er et koncept, der både rammer de rejsende og samtidigt tiltrækker lokale kunder. Det giver fælles merværdi og skaber liv på Hedehusene Station,” siger Jes Transbøl.

Tilbage