Lime i Roskilde
Lime åbner på Roskilde station
Lime åbner på Roskilde station

Varm Indisk daal. Hjemmelavede drikkevarer. Eller bare en helt almindelig god blandt salat med årstidernes grøntsager er bare et lille udpluk af Roskildes nyeste takeaway-restaurant. Lime åbnede onsdag i sidste uge på Roskilde Station, og de satser på, at gøre livet og hverdagen nemmere for de mange togpassagerer og borgere, der kommer fordi stationen hver dag.

Den 20-årige madentusiast og iværksætter Marie-Nora Feldthus fortæller om konceptet i sin nye butik:
”Til trods for, at vi er en takeaway, er det vigtigt for mig, at maden er sund, billig og at produktionen af råvarerne er klimavenlig og bæredygtig. Derfor kommer vi også til at satse på årstidens lokale råvarer i videst muligt omfang. Vi vil gerne være her for dem, der er på farten, men som samtidig er bevidste om, hvad de putter i deres krop. Vi går efter et prisleje, hvor de fleste retter vil ligge mellem 20 og 40 kroner, og folk vil kunne købe både morgenmad, frokost og aftensmad hos os. Og selvfølgelig en hurtig snack til toget eller på vejen,” siger Marie-Nora.

Hos DSB Ejendomme er underdirektør Jes Transbøl glad for det nye initiativ:
”I DSB er vi er altid på udkig efter nye og spændende tilbud til vores kunder, så vi sikrer, at kunderne får en positiv oplevelse af vores stationer. Med sit spændende og nytænkende koncept passer Lime godt ind, og de rammer både de rejsende og samtidigt tiltrækker de lokale kunder, og det kommer til at skabe fælles merværdi ,” siger Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.

Lime har åbent fra 07:00-20:00. Mandag til lørdag.

Tilbage