Pensionskasse investerer i Nyborg
Pensionskasse investerer i Nyborg

DSB Ejendomme har betinget af lokalplan solgt 6.500 etagemeter byggeret på de gamle færgearealer i Nyborg til Pædagogernes Pension (PBU), som sammen med Kuben Management vil opføre 64 attraktive eje- og lejeboliger på grunden.

 

Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme, glæder sig over salget:

”Vi har noteret os en stigende interesse for vores arealer i Nyborg, hvilket er i tråd med en ny tendens, hvor pensionskasser og andre investorer begynder at kigge uden for de store byer som Århus, Ålborg og København. Projektet har høj prioritet hos os og bliver sammen med et nærliggende seniorbofællesskab, der også skal bygges i nær fremtid, forhåbentlig starten til en lang række af spændende projekter på de gamle DSB havnearealer i Nyborg,” siger Jes Transbøl.

Med investeringen i projektet i Nyborg vender PBU tilbage på det danske ejendomsmarked efter i en årrække udelukkende at have opereret i udlandet.

De 64 nye boliger på Midtermolen i Nyborg er tegnet af Skala Arkitekter og forventes at stå klar i foråret 2019. Byggeriet kommer til at bestå af 54 lejelejligheder og 10 penthouse-lejligheder, der forventes udbudt til salg.

Læs pressemeddelelsen her

Tilbage