Politiet slår dørene op på København H
Politiet slår dørene op på København H

Efter en større ombygning åbnede Københavns Politi 7. december officielt den nye og udvidede politistation på Københavns Hovedbanegård ved Reventlowsgade.

Hos DSB glæder man sig over, at politiet nu er blevet mere synligt på Hovedbanegården. Underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl, siger:

“I DSB Ejendomme er vi glade for, at Københavns Politi har valgt at udvide og bygge en større og mere synlig politiekspedition på Københavns Hovedbanegård. Vi har cirka 100.000 mennesker gennem banegården om dagen, og det er helt essentielt for DSB, at vores passagerer oplever tryghed på deres rejse. Med den noget større politiekspedition vil synligheden være markant bedre, og det glæder mig, at det er lykkedes os på denne måde at udvide samarbejdet med Københavns Politi,” siger Jes Transbøl.

Med åbningen af den nye ekspedition gennemføres sidste etape af samlingen af alle politikredsens ekspeditioner, og der vil ikke længere være publikumsekspedition på de tre Københavnske Politistationer Station Amager, Station Bellahøj og Station City.

Åbningstider i den nye politiekspedition: Hverdage: 07:00-21:00, weekender og helligdage: 08:30-15:30

Tilbage