skodsborg station
Skodsborg station får skovlegeplads
Skodsborg station får skovlegeplads

Henover den kommende vinter opføres en skovlegeplads og en bilfri ankomstplads ved Skodsborg station. Et længerevarende samarbejde mellem Rudersdal Kommune, Naturstyrelsen, Kurhotel Skodsborg og DSB med fokus på udvikling af aktiviteter med leg, motion, natur og kultur fører nu til de nye tiltag.

Der bliver aktiviteter for både store og små, idet der etableres en skovlegeplads i bøgeskoven tæt på stationspladsen. Her vil der også være bålsteder og picnicpladser, som tilpasses skovmiljøet.

Udover skovlegepladsen vil der også blive etableret en motionsbane for unge og voksne. I en lille skovtrekant kan man snart teste puls og styrke på en bane med 25 forhindringer. Banen vil være offentligt tilgængelig, og finansieres og vedligeholdes af Kurhotel Skodsborg sammen med Naturstyrelsen.

Selvom stationspladsen lukkes for biler og renoveres, vil der stadig være rig mulighed for at tage bilen til stationen. Rudersdal Kommune har etableret nye p-pladser på Bøllemosevej, og Skodsborg station er dermed stadig pendler-venlig.

Tilbage