Stor interesse for DSB-ejendom på Kalvebod Brygge
Stor interesse for DSB-ejendom på Kalvebod Brygge

Forhåndsinteressen har været stor for DSB’s ejendom på Kalvebod Brygge 32. Over 100 investorer har vist interesse, inden ejendommen officielt kommer på markedet i dag d. 17. august. Ejendomme rummer knap 30.000 kvm. med mulighed for at tilbygge to etager.

 

De mange henvendelser kommer ikke bag på Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme:

Den store interesse for ejendommen er ikke overraskende, da det er en god ejendom, en unik investeringsmulighed og den sidste ejendom i området, hvor der er mulighed for udvikling. Det er både inden- og udenlandske investorer, der har vist interesse på forhånd og for at vække nysgerrigheden hos særligt de udenlandske havde vi sammen med PwC udarbejdet materiale om området omkring ejendommen, så de havde en mulighed for at vurdere, om beliggenheden var interessant for dem, siger Jes Transbøl og tilføjer:

– Det er interessant i denne sammenhæng, at vi har fået tilkendegivelser fra en række aktører på markedet, der ikke tidligere har vist interesse for Danmark, og det glæder mig naturligvis,

I forbindelse med salget har DSB og PwC, der står for salget, udarbejdet materiale om bygningen inklusiv en dronefilm, der viser området omkring ejendommen.

Ejendommens beliggenhed er unik, og vi ville gerne give en ny vinkel på beliggenheden. Set fra vejen vil mange have en opfattelse af omgivelserne, som ikke yder området retfærdighed. Man fornemmer hverken det grønne strøg eller hvor centralt den faktisk ligger. Udenlandske investorer kender sandsynligvis ikke området og med dronefilmen har vi fundet en usædvanlig og flot måde at vise byen og beliggenheden på, og samtidig kan man få et indtryk af de udviklingsmuligheder, der er i området, siger Jes Transbøl.

Materiel om ejendommen samt dronefilm over området kan ses på www.kb32.dk.

Tilbage