DSB Ejendomme nomineret til Årets Transaktionspris
DSB Ejendomme nomineret til Årets Transaktionspris

DSB er nomineret til en af ejendomsbranchens fornemmere priser for sit salg af Kalvebod Brygge 32.

DSB Ejendomme er nomineret til en Estate Media Pris i år, nemlig i kategorien Transaktionsprisen 2018. Vinderen i denne kategori hyldes for den mest spektakulære transaktion i 2018, og det kan være pga. størrelsen, karakter, sammensætning, eller de involverede aktører.

“Ejendomssalg er en af de store aktiver, DSB har, og spiller sammen med udvikling af vores ejendomme og grunde en vigtig del i DSB´s strategi i årene frem,” siger underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.

DSB´s ejendomme og grunde har stort potentiale
“Vi er nominereret for salget af Kalvebod Brygge 32, som – pris eller ej – var en spektakulær transaktion, og som vores afdeling for Salg & Projektudvikling gennemførte og solgte til Genesta (et uafhængigt administrationsselskab af ejendomsfonde med fokus på kommercielle aktiver på det nordiske område, red)”. “Jeg håber, at mange i DSB vil gå ind for at stemme på DSB,” fortsætter Jes Transbøl.

“På den måde kan vi som DSB ansatte sammen være med til at sætte mere fokus på det store potentiale, som DSB Ejendomme har indenfor salg og projektudvikling.”

Sådan stemmer du på DSB
Du stemmer ved at følge følge dette link. Bemærk, at du skal stemme på alle 5 kategorier/priser for, at din stemme tæller, men det tager højst 5-7 minutter. Alle stemmer gælder.

Tilbage