Bliv herre i eget hus! På Kolding station kan du drive kontorfællesskab i stueetagen og blive en vigtig del af bybilledet.

DSB Ejendomme samarbejder med ejeren af virksomheden Stationen.Co i Sorø om at etablere og udleje kontorfællesskaber på Kolding station. Vi søger i den forbindelse en lokal ildsjæl, som vil tage ejerskab og gøre visionen til virkelighed. Du kan se mere om lejemålet her.

En gylden mulighed
Det hele bygger på tanken om, at du køber dig ind i et stærkt og velafprøvet set-up for kontorfællesskab, som Stationen.Co allerede har kørende på Sorø station. Du er altså med til at overføre og drive konceptet på Kolding station.

Kigger du forbi Sorø Station, vil du se et levende sted med hyggelige kontorer, værkstedsrum, yogastudie, møde- og kursusrum. Her er den tidligere stationsforstanderbolig, ventesal og andre rum omdannet til hyggelige og inspirerende rammer om moderne menneskers arbejdsliv.

Se mere her: https://www.stationen.co/

Det er kort fortalt det koncept, du skal overføre til Kolding station.

Det får du

Du bliver franchisepartner hos Stationen.Co og dermed herre i eget hus. Med mulighed for god indkomst og en varieret arbejdsdag, der let kan kombineres med freelance-virksomhed, konsulentarbejde, kursusvirksomhed, kunstnerisk virke, café drift eller mindre værkstedsaktiviteter.

Er du en af de ildsjæle vi søger, får du også mulighed for at leje dig ind på en DSB-station på særlige vilkår. Du får adgang til Stationen.Co’s gennemtestede forretningsmodel, som omfatter driftsværktøjer, økonomistyring og aktivitetspakker – det gælder også support til opstart, web, PR og sparring omkring den daglige drift.

Om dig
For os er en vaskeægte ildsjæl en person, som brænder for sagen og er klar til at gå “all in”. Du har et godt netværk og et positivt omdømme i lokalmiljøet. Og så er det ingen skade til, at du også har en sund privatøkonomi. 

Om Stationen.Co
Holder til på Sorø station og driver på 5. år fællesskaber på tværs af selvstændige, mindre virksomheder, start-ups og mennesker, der arbejder tæt på hjemmet – men på afstand af den virksomhed de er ansat i. Det giver stærke netværk, sparring med andre fagligheder – og masser af inspiration!

Sådan kommer du videre
Er det dig vi søger, så kontakt Susanne Eiler, som ejer Stationen Co.
E-mail: susanne@stationen.co

Læs mere om konceptet her: https://www.stationen.co/