• Byens Deli i Birkerød
Vinsmagning og hygge på Birkerød Station
Vinsmagning og hygge på Birkerød Station

I starten af august fik Birkerød Station nye lejere og nyt liv, da Byens Deli flyttede ind i de nyrenoverede lokaler, og de er nu ved at falde til i de nye omgivelser. Ægteparret Sandra Ferbing og Frederik Sporon-Fiedler rykkede ind på stationen efter 7-Eleven lukkede kiosken.

”Vi har fået en rigtig god modtagelse af områdets beboere og togstationens brugere. Jeg kan dog fornemme, at der stadig er en del lokale Birkerød-borgere, der ikke har hørt om os, men det vil vi prøve at ændre ved at lave arrangementer på stationen, hvor vi inviterer områdets beboere inden for til samvær og hygge. For eksempel vil vi den 25 oktober fra kl 17.00 – 19:30 holde en vinsmagning, hvor vores leverandør; Nettevin, kigger forbi med en række en vine der skal smages. Alle er velkomne til det gratis arrangement, hvor vi vil kåre deltagernes favoritvin, og derefter vil vi sætte den på hylden,” fortæller Sandra Ferbing.

Hos DSB er der glæde over, at der er kommet liv og aktivitet på Birkerød Station, og underdirektør Jes Transbøl siger:

”I DSB har vi en række tomme eller halvtomme stationer rundt i landet, som vi arbejder målrettet med at få lejet ud. Det glæder mig, at der kommet gang i Birkerød Station, og at de nye lejere engagerer sig og laver aktiviteter til glæde for områdets beboere. For når der er lys og liv på stationen får vores passagerer også en bedre og mere tryg oplevelse, når de benytter toget og stationen,” siger Jes Transbøl.

I resten af 2019 planlægger Byens Deli at afholder endnu en vinsmagning den 22 november samt at lave Nytårsmenu som kan bestilles frem til den 23 december og afhentes den 31 december i Delien. Nytårsmenuen bliver offentliggjort i uge 44. Hvis man følger Byens Deli på facebook, kan man dagligt følge med i dagens nye salater samt når der kommer nye livretter på hylderne.

Tilbage